Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € (376,73 kn) 4000 € (30138 kn)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € (3.013,8 kn) na maksimalan rok do 30 dana!

Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 € (7.534,5 kn) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.017,10 € (7.663,33 kn), uz EKS 7,13%, iznos Premije 17,10 € (128,09 kn) te iznos mjesečne rate 203,42 € (1.532,67 kn) (5 rata). Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,15%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Cash expert

Cash expert

Što je cash expert?

Španjolska kompanija Cash expert svoje djelatnosti kreditiranja proširila je među mnogim europskim zemljama, pa tako i na Hrvatsku. Uska specijalizacija ove kreditne tvrtke su mikrokreditiranja do maksimalno iznosa kredita 2654 EUR. Tvrtka funkcionira isključivo online na svojim web stranicama prilagođenim tržištu na kojima radi plasman kreditiranja i to na lokalnom jeziku.

Kao potpora djelatnosti ove španjolske tvrtke su tvrtke koje djeluju na lokalnom tržištu koje se bave praćenjem naplate i vraćanjem pozajmica. Rokovi otplate mogu biti i do 180 dana ovisno o iznosu koji se posuđuje. Najvažnije je da se držite roka otplate kako se mehanizam naplate ne bi pokrenuo.

Ukoliko smatrate da sljedeću ratu ne možete otplatiti na vrijeme kontaktirajte lokalnu tvrtku koja se bavi naplatom i dogovorite se za odgodu ili promjenu otplatnog plana jer će vam ovi suradnici Cash expert kompanije svakako izaći u susret jer im nije u interesu da vas unište prisilnim naplatama, nego da se dogovorite za novi otplatni plan.

Cash expert uvjeti koje treba zadovoljiti

Kako biste dobili pozajmicu ili kredit od Cash expert kompanije potrebno je zadovoljiti određene uvjete koji zapravo predstavljaju provjeru vaše kreditne sposobnosti. Prvo za to ćete trebati pripremiti zadnje tri platne liste kao osnovni uvjet za dobivanje pozajmice kojim ćete dokazati da imate redovna primanja i da ste zaposleni.

Kao i kod drugih kreditora, banaka da biste dobili pozajmicu trebate biti punoljetni, te vaš bankovni račun ne smije biti u blokadi. Ukoliko vam je račun u blokadi čak i da vam se odobri pozajmica bila bi vam isplaćena na blokirani račun, pa onda do pozajmice ne biste ionako mogli doći već biste imali nove rate za otplatu uz već postojeće blokade. Upravo zbog toga osobama koje imaju blokirane račune Cash expert ne odobrava pozajmice.

Ova kreditna institucija ne obračunava kamate za odobrene pozajmice već naknade, odnosno pristojbe koje ovise o visini posuđenog novca. No, ekvivalent je da za određenu svotu novca plaćate iznos koji otprilike odgovara 25% od iznosa posuđenog novca, što zapravo i jest puno više nego kamata koju biste platili banci u kamatnom iznosu.

Cash expert kako do njega

Cash expert web stranicu, s obzirom da tvrtka posluje isključivo online možete pronaći vrlo jednostavno ako upišete njihovo ime uz naziv naše države Hrvatske, što je bitno da vas ne bi tražilica odvela do neke druge zemlje u kojoj ova tvrtka posluje isto tako online.

Kada pronađete hrvatsku online stranicu Cash expert kompanije proučite uvjete i ponude koje su na stranici navedene. Unesite iznos pozajmice koji vam je potreban u njihov kalkulator te usporedite sa drugim kreditorima prije nego odlučite online zatražiti pozajmicu od ove tvrtke.

Obratite dobro pažnju na iznos naknade jer što je veći iznos pozajmice primijetit ćete da je iznos naknade veći i u postotnom iskazivanju i u nominalnom iznosu, naročito ako je rok otplate duži. Kod kraćeg roka otplate iznos naknade za pozajmicu se smanjuje za isti iznos pozajmice. No, to sve možete provjeriti ako na njihovom kalkulatoru unesete različite kombinacije potrebnog iznosa pozajmice i različitih rokova otplate, pa sami odlučite koliko vam se to isplati.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.