Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za blokirane

Krediti za blokirane

Krediti za blokirane i kako nam oni mogu pomoći?

Po statistikama, oko 30% Hrvatskog stanovništva živi na samome rubu siromaštva, i upravo ovaj sloj građanstva najčešće traži kredite. Naravno, banke neće niti pogledati ljude koji se nalaze u blokadi ili koji su prezaduženi, i ovdje nastaje realan problem. Danas preko 350 tisuća građana ima blokirani račun i navedena brojka raste iz dana u dan. Blokirani računi se događaju kada građani ne vrše svoje dužnosti otplate. Kako bi se računi odblokirali, potrebno je platiti sve preostale obveze, a to je teško ako nemate dodatnu financijsku potporu. Krediti za blokirane nam mogu pomoći da dobijemo potrebna sredstva za deblokadu računa.

Prije nego uđemo u dubinu navedenih kredita, valja znati zašto dolazi do sve većeg broja blokiranih računa. Čini se da je financijska kriza godinama prisutna u Hrvatskoj, a sada se sa trenutnim ekonomskim stanjem samo pogoršava. Najviše pate radnici koji imaju ispodprosječne plaće, i umirovljeni građani. Jednostavno objašnjeno, građanin može upasti u blokadu računa ako institucija prema kojoj ima dugovanje pokrene ovrhu. Ovrha se vrši prvenstveno nad tekući račun, i tako dolazi do blokade. Dužnik gubi pravo na potpuni pristup računu dok se ne podmire dugovanja. U navedenom scenariju, FINA otvara zaštićeni račun gdje dužnik može uplaćivati svoja primanja bez blokade. Krediti za blokirane se isplaćuju prema dogovoru.

Što su krediti za blokirane?

Što kada uspijete podmiriti svoja dugovanja i kada Vam se račun vrati? U tom slučaju HROK Vas markira kao građanina crne liste – što znači da minimalno godinu dana ne možete zatražiti određena financijska primanja od strane banke. Ako Vam u ovom periodu zatreba isplata, krediti za blokirane Vam mogu ponuditi potrebnu pomoć. Krediti za blokirane su poznati i kao krediti bez hroka. Brzi krediti se ostvaruju bez obzira na Vašu kreditnu sposobnost ili kreditni rejting, što znači da ne morate strepiti pri odobrenju.

Navedeni krediti su nenamjenske vrste, što znači da se oni mogu iskoristiti za bilo koju potrebu. Važno je napomenuti da se Hrvatske banke više ne služe HROK sustavom za provjeru kreditne sposobnosti, ali koriste HUB – Hrvatska udruga banaka sistem. Ne, ovo ne znači da su banke prestale provjeravati kreditnu sposobnost, već da banke međusobno dijele informacije o svojim klijentima. Ako ste mislili prebaciti se u drugu banku i proći neopaženo, moramo naglasiti da to nije moguće. Kod kredita za blokirane, ne morate se bojati dodatnih provjera i dodatnih dokazivanja, oni se dobivaju na temelju minimalne dokumentacije.

Kako se ostvaruju krediti za blokirane?

Krediti za blokirane nisu dio bankarske ponude, već ponude kreditnih kuća i ovlaštenih zajmodavaca. Banke nikada ne bi mogle ponuditi navedeni oblik kredita, jer on predstavlja pre veliki rizik. Naravno, pridodajmo tu i navedeni HUB sistem koji prikazuje u kojoj ste banci imali zaduženja i zašto. Ako ste u blokadi ili na izlazu iz blokade, tada su krediti za blokirane najbolji izbor za Vas i Vaše financijsko stanje. Navedeni krediti se ostvaruju online putem, i od Vas traže samo 15-ak minuta Vašeg vremena i brzi internet. Podnošenje zahtijeva za kredit je jednostavan proces.

Bitno je posjetiti web stranicu zajmodavca od kojeg želite posuditi novac, i pripremiti osobne podatke i preslike određenih dokumenata. Online zajmodavci se neće zamarati sa Vašim kreditnim rejtingom, no po potrebi oni imaju pravo zatražiti dodatnu dokumentaciju. Navedeni kredit se može posuditi u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR, na rok otplate do 18 mjeseci. Ono na što valja obratiti pažnju je iznos Vašeg primanja i željeni iznos kredita. Ako odredite nerealnu cifru, postoji velika mogućnost da ćete biti odbijeni. Ukoliko zadovoljavate sve uvjete, potpis ugovora i isplata slijede u roku od 15 minuta ili unutar 24 sata.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.