Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti

Nenamjenski krediti – brzo novčano rješenje

U današnjem dobu smo suočeni s mnogobrojnim izazovima, te se svakoga dana mogu promijeniti neke stvari. Jedno od takvih stvari su promjene cijena, koje sada pogotovo divljaju od kada je započela pandemija i došlo je do svjetske ekonomske krize koja ne jenjava. No, sreća je što živimo u modernom dobu, i što se bankarstvo tokom ovih godina jako razvilo i proširilo. Posebice se proširenje bankarskih usluga može vidjeti na kreditnom tržištu na kojem su niknule nove financijske institucije. Jedne od takvih institucija su vam kreditna kuća koja vam nudi razne opcije kreditiranja, od kojih su vam nenamjenski krediti najpopularniji izbor kod građana. Nenamjenski krediti su vam odličan izbor jer kredit možete u bilo koje svrhe iskoristiti, i to bez da morate o namjeni kredita obavijestiti svojeg bankara, što vam osigurava diskreciju i pojednostavljuje cijeli proces ugovaranja kredita. U nastavku ćemo vam otkriti kako možete i vi doći do ovog kredita već danas.

Nenamjenski krediti – dostupno svim građanima

Nenamjenski krediti su popularan izbor kod mnogih klijenata jer im omogućuje brzi pristup dodatnom novcu, bez potrebe obrazloženja razloga za kreditom. Prije ste nenamjenski kredit mogli dobiti samo kod svoje banke, no kako se tokom ovih godina proširilo zahvaljujući velikom razvoju na tehnološkom sektoru, tako su niknule nove financijske institucije, od kojih su vam kreditna kuća najpopularnija od svih. Kod kreditne kuće se mogu nenamjenski krediti veoma lako ugovoriti te su dostupne svim građanima. Razlog zbog čega je kreditna kuća popularna je zbog činjenice što kod njih vam nema strogih uvjeta i kriterija kao što je to inače slučaj kod komercijalne banke. Jedina dva uvjeta koja morate zadovoljiti kod kreditne kuće je da imate redovna mjesečna primanja bilo koje vrste (plaće, mirovine i slično) i da vaš tekući račun je čist i uredan, te da se ne nalazi u blokadi ili pod zaštitom od strane vaše banke, kako bi isplata kredita mogla biti moguća.

Nenamjenski krediti – lako online ugovaranje

Nenamjenski krediti kod kreditne kuće vam se ugovaraju preko njihove web stranice. Putem njihove stranice možete odmah pronaći obrazac za slanje prijave. U obrascu trebate navesti bazične stvari kao što su vam to iznos kredita koji vam je potreban, rok otplate kredita koji vam odgovara, te ujedno trebate navesti sve potrebne osobne podatke koje se traže u obrascu. Također, uz ispunjenu prijavu trebate im priložiti presliku svoje važeće osobne iskaznice. To im možete poslati bilo preko njihove e mail adrese ili direktno preko njihove web stranice, kako god to vama odgovara. Nakon što ste im poslali svoj zahtjev, oni će vam za 15 minuta odgovoriti natrag. Po uspješnom odobrenju će vam kreditna kuća odmah isplatiti i iznos na vaš tekući račun. Kao što vam i samo ime govori, nenamjenski krediti se mogu u bilo koje svrhe iskoristiti, bilo za pokrivanje starih dugova, kupovinu novog namještaja ili otplatu školarine za fakultet.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.