Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:53
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti

Gotovinski krediti

Što su gotovinski krediti

Gotovinski krediti su krediti koji se isplaćuju vama na vaš bankovni račun, te se to tretira da je isplata u gotovini iako ide na bankovni račun. Ova vrsta kredita se poistovjećuje sa nenamjenskim kreditima koji zapravo predstavljaju oblik kreditiranja da za odobreni kredit ne morate pravdati računima namjenu kredita i kod namjenskih kredita novac može biti uplaćen ne vama nego na bankovni račun na primjer prodavatelja nekretnine i slično.

Gotovinski krediti se dakle mogu utrošiti na sve što vam je potrebno i zbog čega dižete kredit. Prije se kod kupovine automobila uzimao kredit za auto, danas to više nije slučaj, bar ne u tolikoj mjeri, već se više uzima gotovinski kredit koji ćete vi sami preusmjeriti uplatu prilikom kupovine automobila na auto kuću ili nekome na bankovni račun ako kupujete od fizičke osobe.

Dakle, ovu vrstu kredita možete trošiti nenamjenski za sve što vam treba i zbog čega dižete kredit. Ako vam treba za putovanje trošit ćete za putovanje, ako želite kupiti novu kuhinju novac imate, kupovinu automobila ili bilo čega drugog.

Gotovinski krediti uvjeti

Gotovinski krediti se mogu odobravati u kunama ili uz valutnu klauzulu u EUR najčešće. Nemaju određenu namjenu trošenja pa novac nakon što vam sjedne na bankovni račun možete trošiti za što vam je potreban.

Iznosi koji se gotovinskim kreditima dižu mogu biti do maksimalno 40.000 EUR ili oko 300.000 HRK. no neki kreditori odobravaju i veće iznose za ovakve kredite. Kamatne stope mogu biti fiksne ili promjenjive, a kreću se u rasponu od 4,5% do 8% što sve opet ovisi o iznosu i roku otplate. Rok otplate može biti vrlo kratak 1 godina, no može biti i do 15, ali i 20 godina.

Gotovinski krediti s obzirom da se dižu na veće iznose će zahtijevati provjeru vaše kreditne sposobnosti i tražit će vam platne liste, prosjeke plaća, potvrde poslodavaca, kreditne limite po svim kreditnim karticama, ukoliko imate još kredita bit će potrebno to sve dati kao informaciju. U nekim slučajevima će vas tražiti i instrumente osiguranja naplate kao zadužnica, izjava o zapljeni računa koja se ovjerava solmizacijom ugovora o kreditu kod javnog bilježnika.

Gotovinski krediti realizacija

Gotovinski krediti će zahtijevati nešto više vremena do realizacije od brzih kredita jer se radi o većim iznosima za koje je potrebna provjera kreditne sposobnosti. Naravno, sve možete odraditi online, no na kraju ćete ugovor morati doći potpisati kod javnog bilježnika.

Najbolje je ako se radi o većim iznosima kredita da odete u poslovnicu banke i sve dogovorite sa bankovnim referentom, jer ćete ionako morati dostaviti original dokumentacije prije potpisivanja ugovora. Banke su još uvijek krute kada se radi o većim iznosima bez obzira o kojim vrstama kredita se radi, pa je tako i kad se dižu gotovinski krediti.

Nakon što ste svojom kreditnom sposobnošću zadovoljili davatelja kredita i time dokazali da možete otplaćivati kredit, dobit ćete ugovor koji morate ovjeriti kod javnog bilježnika, te tek nakon toga za dan ili dva slijedi isplata novca na vaš bankovni račun. Nakon isplate možete raspolagati novcem jer ionako plaćate kroz kamatu za njegovo korištenje pa stoga uživajte.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.