Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam

Brzi zajam

Pronađite najbolji brzi zajam

Brzi zajam se opisuje kao zajam koji se ostvaruje putem interneta u što kraćem roku. Navedeni oblik financiranja se najviše isplati onima koji imaju neočekivane novčane situacije, kao i onima koji nisu fan čekanja u bankama. Brzi zajam se dobiva online putem, što znači da ne morate brinuti oko čekanja na šalterima i ne morate proživljavati strepnju oko kreditne sposobnosti. Ukoliko ste u potrazi za najpovoljnijom opcijom financiranja, tada su Vam navedeni zajmovi svakako najbolji izbor. Ponekad je moguće pronaći i “besplatni zajam”, zajam koji dolazi bez dodatnih troškova u obliku kamata ili naknada.

Kako pronaći najbolji zajam? Brzi zajmovi se pronalaze na internetu, i to sasvim jednostavno. Sve što Vam je potrebno je par minuta vremena i dobra internet veza. Prvi korak je usporedba online ponuda – navedeno je najbolje učiniti preko specijaliziranih web stranica koje će Vam automatski izlistati najbolju i najsigurniju ponudu. Kada pronađete odgovarajuću ponudu, tada je potrebno napraviti klik na istoj, i tada se preusmjeravate na web lokaciju zajmodavca. Na web stranici zajmodavca nalazite potrebne korake za ostvarenje svog zajma.

Što je zapravo brzi zajam?

Prema definiciji, brzi zajam je jednostavna i brza opcija financiranja. Često se koriste za pokrivanje sitnijih i hitnijih troškova, a dolaze u iznosima od 75 EUR do 4000 EUR. Postoje i beskamatne opcije kreditiranja, ali samo u iznosu do 4000 kuna. Važno je naglasiti da je riječ o nenamjenskom obliku financiranja, što znači da se posuđeni novac može iskoristiti za bilo koju svrhu – bez provjere zajmodavca. Da li je ovo siguran oblik financiranja? Mnogi su skeptični u vezi brzih zajmova, ali valja naglasiti da se ne ne radi o manje sigurnom procesu nego u bankama.

Da bi izbjegli moguće prevare ili sumnjive zajmodavce, financijski stručnjaci savjetuju da svoje pretrage vršite preko specijaliziranih web stranica koje posluju samo s provjerenim kreditnim agencijama i privatnim zajmodavcima. U slučaju da pretragu želite izvršiti sami, tada Vam savjetujemo da obratite pažnju na sljedeće stavke: Traženje uplate sa strane zajmodavca, sumnjiv izgled web stranice. Svaki zajmodavac želi ostaviti dojam da mu se možete povjeriti, ali ako njegova web stranica to ne potvrđuje, tada je najbolje da potražite drugu ponudu. Brzi zajam je danas najtraženiji oblik financiranja, a razlog zašto možete provjeriti i sami.

Brzi zajam i njegova popularnost

Brzi zajam je svoju popularnost stekao zadnjih godina, a razlog tome je njegovo ostvarivanje i brzina isplate. Oni su svakako najpopularnija opcija kod korisnika koji imaju lošu kreditnu sposobnost, kao i kod onih koji ne vole čekati u dugim redovima za par tisuća eura. Da li morate ispunjavati određene uvjete za njegovo ostvarenje? Morate bit punoljetan građanin RH, imati tekući račun, i dokaze da imate redovita mjesečna primanja. Brzi zajam od Vas ne traži dodatnu papirologiju, kao niti dodane instrumente osiguranja.

U prijavi za zajam, mnogi zajmodavci traže prilaganje dokumentacije. U većini slučajeva, navedeno se svodi na: Presliku osobne iskaznice i tekućeg računa, kao i preslike platnih lista. Da li se navedeni zajam odobrava svakome? Naravno da ne. Kreditne agencije i ovlašteni zajmodavci također imaju procjenu rizika. U slučaju da primijete da je traženi iznos zajma veći nego si možete priuštiti, zaprimit ćete odbijenicu. U slučaju da je traženi iznos modeliran prema primanjima, tada ostvarujete isplatu koja je moguća već isti dan.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.