Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

Brzi krediti

Brzi krediti prednosti

Brzi krediti kako im i samo ime kaže imaju osnovnu prednost u odnosu na stambene i neke druge namjenske kredite. Ukoliko brzi kredit tražite od kreditnih agencija možete ga dobiti u roku od 15 minuta te najdulje u roku od 24 sata od podnošenja zahtjeva za kreditom. Danas niti banke ne zaostaju od te dinamike, pa možete očekivati da ako dižete brzi kredit u banci također vrlo brzu isplatu.

S obzirom da se radi o malim iznosima brzi krediti se otplaćuju u vrlo kratkom roku od otprilike 30 tak dana, no može i duže. Rok otplate ovisi o visini kredita i realnosti vaših mogućnosti otplate, te ćete tako i dogovoriti sa kreditorom.

Postoji još jedna prednost, a to je s obzirom na kratka rok otplate dogovaraju se fiksne kamatne stope koje se ne mijenjaju tokom otplate. No uz sve to prednost brzih kredita je i to da se ne traži provjera kreditnih sposobnosti i dodatna papirologija poput platnih lista, potvrda poslodavaca. Također još je jedna prednost a to je da se ne traže osiguranja naplate, ne traže se jamci, zadužnice, solmizacija ugovora i slično.

Brzi krediti rješenje financijskih poteškoća

Bez obzira koji je uzrok vašoj financijskoj poteškoći, imate li redovita primanja koja nisu dostatna da podmire sve vaše mjesečne troškove, imate li izvanrednih iznenadnih troškova poput nekog kvara ili samo želite realizirati dugo planirano putovanje, brzi krediti su pravo rješenje da brzo dođete do novca.

Brzi krediti omogućavaju da na jednostavan i brz način novac bude na vaše bankovnom računu. Sve što trebate je ispuniti zahtjev za kreditom, najbolje online jer onda ide sve još brže. Uz zahtjev će vas tražiti scan osobne iskaznice, te ako dižete neki veći iznos moguće je da će vas tražiti i platne liste jer veći iznosi brzih kredita za kreditora predstavljaju i veći rizik jer od vas ne traže instrumente osiguranja plaćanja.

Ovakav oblik kreditiranja je izvrstan način da vam na neki kraći rok pokrije minus u kućnom budžetu jer ovakva financijska situacija ne predstavlja za vas dugotrajnu situaciju, već privremenu. Otplatu kredita ćete moći realizirati kroz otplatni plan koji ćete dogovoriti u skladu sa svojim mogućnostima.

Brzi krediti uvjeti kreditiranja

Ukoliko se odlučite na brzi kredit prvo proučite na nekoliko strana kakvi se uvjeti nude. Danas je ponuda brzih kredita uistinu velika i banke su dobile konkurenciju u kreditno financijskim agencijama koje jednako tako mogu davati ovakve oblike kreditiranja. Brzi krediti su namijenjeni popunjavanju rupa u vašem kućnom budžetu i uzimaju se u manjim iznosima na kraći rok otplate.

Brzi krediti se nude pod prilično sličnim uvjetima no ipak možete pronaći na nekim mjestima povoljnije uvjete koji će vama više odgovarati. Nakon što se odlučite za određenu ponudu prije potpisivanja ugovora dobro pročitajte ugovor naročito ono pisano malim slovima jer obično u takvim dijelovima ugovora leže klauzule koje bi mogle ići na vašu štetu, zato i jesu pisani malim slovima, sitnijim fontom.

Brzi se krediti nude uz fiksne kamate pa odaberite one koji nude niže kamatne stope, fleksibilniji su kod otplatnog plana, gdje možete dogovoriti otplatni plan prema vašim mogućnostima otplate, te također ukoliko nećete moći poštivati rokove otplate uvijek možete dogovoriti novi otplatni plan.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.