Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 16:23
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Aton usluge

Aton usluge

Što su Aton usluge

Tvrtka Aton usluge je legalna tvrtka koja ima sve potrebne zakonske dozvole za rad u Hrvatskoj prema važećim propisima za posredovanje u kreditiranju između krajnjih korisnika i banaka i drugih kreditnih institucija. Ova tvrtka svoju djelatnost obavlja na način da pomaže korisnicima kredita, građanima da lakše i brže dođu do traženih kredita i pozajmica.

Građani posebno oni čija kreditna sposobnost nije zadovoljavajuća za određene banke svaki puta kada podnesu zahtjev banci za odobrenje kredita i dobiju odbijenicu to se njima bilježi unutar bankovnog sistema kao negativna naznaka svim budućim kreditorima.

Kako biste izbjegli da dođete na takvu listu sa negativnom ocjenom ukoliko koristite Aton usluge nećete biti nigdje obilježeni negativnom ocjenom jer će ova tvrtka pretražiti financijsko tržište prema vašim potrebama i prema vašim kreditnim sposobnostima i ponuditi vam rješenje za odobravanje kredita kojeg možete realizirati bez ikakvih problema. Uz sve to ova tvrtka će vam uštedjeti puno vremena u potraži za odgovarajućim kreditorom za vaše potrebe.

Što je u ponudi Aton usluge

Tvrtka Aton usluge će vam pružiti usluge koje će obuhvatiti sve oko kreditiranja, od početka vašeg upita do realizacije kredita. Aton će prvo procijeniti vašu kreditnu sposobnost koja uključuje sva vaša zaduženja, ne samo postojeće kredite ako ih imate već i kreditne limite po svim kreditnim karticama, minus na tekućem računu, da li ste nekome jamac, sudužnik na njegovom kreditu, te najvažnije koliko slobodnog prostora imate u odnosu na vaša primanja.

Također je važno da li ste blokirani, da li ste u radnom odnosu na određeno ili neodređeno što je važno kod velikih kredita poput stambenih kredita. Procjena kreditne sposobnosti je važna da se utvrdi vaša sposobnost redovite otplate kredita.

Aton usluge će istražiti financijsko tržište i ponuditi vam najpovoljnije varijante za vas u skladu sa vašom kreditnom sposobnosti i iznosom kredita koji želite podignuti. Prikupit će od vas svu potrebnu dokumentaciju koju je potrebno predati kreditoru, upoznati vas sa svim dodatnim troškovima kod dizanja kredita poput interkalarnih kamata ili troškova javnog bilježnika.

Aton usluge kako do njih, te što slijedi

Ovu tvrtku možete pronaći preko interneta te ih možete kontaktirati internetskim putem ili telefonskim putem. Ukoliko se i inače služite internetom neće vam biti problem poslati online zahtjev na Aton usluge u kojem ćete navesti svoje osnovne podatke uz kontakt telefona na koji vas mogu kontaktirati. Zahtjev će biti zaprimljen odmah pa ukoliko ga šaljete u radno vrijeme možete očekivati da će vas ubrzo kontaktirati.

Financijski stručnjaci koji predstavljaju Aton usluge će razgovarati sa vama i postaviti vam nekoliko pitanja, te eventualno dogovoriti sastanak sa vama ako vam telefonskim putem nije ugodno pričati o svojim financijskim problemima. Objasnit će vam što je potrebno za utvrđivanje vaše kreditne sposobnosti i zašto je potrebna ta dokumentacija.

Također će vas pitati za iznos kredita i kakav plan otplate ste planirali, a ujedno nakon što utvrde vašu kreditnu sposobnost savjetovati vas o otplatnom planu koji bi za vas bio optimalan. Financijski stručnjaci će istražiti financijsko tržište i pronaći za vas najbolje rješenje za kredit koji vam je potreban.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.