Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice na rate

Brze pozajmice na rate

Brze pozajmice na rate namjena

Brze pozajmice na rate su namijenjene građanstvu koji imaju potrebu za novcem u kratkom roku. Uz pomoć brzih pozajmica možete riješiti svoj financijski problem u vrlo kratkom vremenskom periodu. Ove su pozajmice namijenjene svima tko je punoljetan hrvatski državljanin. U velikoj većini se ne provjerava kreditna sposobnost pa su ovakve pozajmice dostupne doista svima.

Ove su pozajmice namijenjene i studentima, nezaposlenima, umirovljenicima, blokiranima, onima koji rade na ugovor na određeno ili na neodređeno, svima kojima je potreban novac na pozajmicu.

Brze pozajmice na rate su gotovinski nenamjenski krediti koji se mogu tražiti za bilo kakvu namjenu. Namjena utroška pozajmljenog novca može biti popravak kvara na nekom kućanskom aparatu ili automobilu, plaćanje nekog putovanja, plaćanje liječničkog pregleda, kupovine nekih predmeta, podmirivanje minusa na tekućem računu, plaćanje režijskih troškova ukoliko vam primanja nisu dovoljna i za bilo koju drugu namjenu za koju vam je potreban novac i to novac koji vam je potreban odmah ili u kratkom vremenskom periodu.

Brze pozajmice na rate uvjeti

Uvjeti pod kojima se mogu dobiti brze pozajmice su slične na financijskom tržištu kod različitih kreditora. Čak su i banke postale vrlo fleksibilne i u svojoj ponudi odobravaju brze pozajmice na rate čak i bez provjera kreditnih sposobnosti što uvelike olakšava sam proces odobravanja i ubrzava isplate pozajmica na bankovni račun.

Kamatne stope su na tržištu vrlo slične i kreću se od 5 do 7,5%, te sve što je iznad toga nemojte pristati jer su previsoke. Brze pozajmice na rate se dogovaraju na otplatu po ratama kako vama odgovara. To mogu biti jednake mjesečne rate, kvartalne rate, otplata u jednoj rati nakon određenog perioda. Sve ovisi kako se vi dogovorite sa kreditorom kakav otplatni plan vama odgovara.

Naknade za odobravanje ovih pozajmica se ne naplaćuju, te nema interkalarnih kamata, niti skrivenih troškova koji bi vas mogli neugodno iznenaditi. Nema javnobilježničkih troškova jer se radi o pozajmicama malih iznosa, te nema ni dodatnih instrumenata osiguranja naplate poput zadužnica, izjava o pljenidbi računa i slično.

Brze pozajmice na rate realizacija

Brze pozajmice na rate se mogu realizirati online putem interneta, no možete ih realizirati i u poslovnicama kreditora od koga pozajmicu uzimate. Ukoliko se odlučite za nekog određenog kreditora jer je ponudio najpovoljnije uvjete provjerite da li zahtjev za pozajmicom možete poslati online što će uvelike ubrzati postupak.

Ukoliko zahtjev za pozajmicom možete poslati online vaš će zahtjev ići odmah u obradu, te odobrenje brze pozajmice na rate možete vrlo brzo očekivati. A novac će biti na vašem računu u vrlo kratkom roku.

U zahtjevu trebate navesti svoje osobne podatke i dati broj svog bankovnog računa, te priložiti osobnu iskaznicu kojoj ćete dokazati točnost podataka, hrvatsko državljanstvo i da ste punoljetni. Iznosi koje možete dizati preko ovih pozajmica nisu veliki pa kreditori neće tražiti platne liste, potvrde poslodavaca o vašem zaposlenju. S obzirom da nema ni osiguranja naplate nema ni javnobilježničkih troškova, ni dodatnih troškova obrade kredita i slične naknade koje se obično pojave kod kreditiranja.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.