Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:53
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi zajam na rate

Brzi zajam na rate

Brzi zajam na rate – najbolja financijska solucija

Novčani problemi se mogu svakome od nas dogoditi, posebice u sadašnjim uvjetima kada prolazimo kroz još jednu ekonomski krizu i inflacija divlja iz dana u dan, te cijene proizvoda, usluga i energenata samo rastu. Najčešće kada loše stojimo po financijskom pitanju, dogode nam se neočekivani troškovi na koje nismo niti računali niti smo spremni ih pokriti u cijelom iznosu. U tome vam zato može pomoći brzi zajam na rate koja je jedna od najboljih opcija kako da se riješite svih troškova i ponovno se osovite na svoje dvije noge. Nema potrebe da se i dalje mučite s financijama jer sada uz ovaj brzi zajam na rate moći ćete pokriti svaki mogući trošak, te napokon prodisati. Sada je vašim problemima došao konačni kraj, jer ovaj brzi zajam je dostupan za sve građane bez obzira na uvjete i kriterije, i trebati će vam tek samo vaša osobna iskaznica i kartica tekućega računa da si osigurate svoj novac već danas!

Brzi zajam na rate – u par koraka do zajma

Brzi zajam na rate vam je jedno od najbržih solucija po pitanju dobivanja prosudbe novca. Zasigurno ste i vi morali prije posuđivati novac od prijatelja ili obitelji, ili ste pak položili nadu da će vam banka odobriti kredit. Svi znamo da je veoma teško dobiti odobrenje od banke za kredit, posebice sada kada drže razne stroge kriterije po pitanju toga. Banka vam ne bude dala kredit ako vide da imate loš kreditni rejting, vaša kreditna povijest nije vaš blistava, radite za minimalnu plaću ili ste kod svojeg poslodavca zaposleni na određeno vrijeme. Također, mnogima je neugodno pitati svoje prijatelje ili roditelje za posudbu novca. No, zato tu dolazi do izražaja kreditna kuća koja svojim klijentima nudi brzi zajam na rate. Ovaj zajam vam je odlična opcija kada vam pod hitno treba novac i nemate drugih opcija gdje da dođete do novca. Papirologija je minimalna, te jedini uvjet koji morate ispuniti je da imate redovna primanja i čist tekući račun

Brzi zajam na rate – trenutna isplata novca

Kako biste mogli doći do zajma, prvo što trebate napraviti je obaviti proces slanja zahtjeva za brzi zajam na rate. Obrazac za zajam se može lako pronaći preko web stranice od kreditne kuće. U obrascu trebate navesti sve točne osobne podatke, kontaktne podatke kao što su e mail adresa i broj vašeg mobitela, navesti broj vašeg tekućeg računa i informacije vezano uz vaš brzi zajam na rate, poput iznosa i roka otplate kojeg želite. Kada ste im poslali svoj ispunjeni obrazac, možete očekivati njihov povratni odgovor unutar 15 minuta. Kreditna kuća je poznata po tome da jako brzo obrađuje na vaše zahtjeve za zajmom, jer znaju da kada vam je novac pod hitno potreban, vrijeme je ključan faktor. Čim vam odobre vaš zahtjev za zajmom, odmah će vam isplatiti cijeli iznos brzoga zajma na vaš navedeni tekući račun. Po primitku novca možete ga odmah početi koristiti u bilo koje svrhe.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.