Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:53
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Dajem pozajmice i krediti

Dajem pozajmice i krediti

Dajem pozajmice i krediti brzo i jednostavno

Privatne pozajmice sve su popularije jer razne fizičke osobe nude svoj novčani kapital kako bi pomogli ljudima u nevolji koje stišću novčane obveze i trebaju brzi izvor kapitala. Tako često na internetu možete pročitati dajem pozajmice i krediti. U takvom oglasu upravo se radi o prethodno opisanom. Pozajmica se tako može dati na ruke ili isplatiti na račun, a iznosi variraju. Postoje razne ponude pa tako i one s povoljnom kamatnom stopom koja vam omogućuje da brzo refinancirate svoje obveze i tako budete u povoljnijoj poziciji nego prije. Dajem pozajmice i krediti su popularna opcija jer nema troškova obrade kredita i velike papirologije kao u standardnim procedurama u bankama. Neki zajmodavci ne traže ni jamce i depozit. Na vama je da pronađete pouzdanog zajmodavca kojemu možete vjerovat. To mora biti zajmodavac koji ima opravdanu reputaciju kao častan čovjek koji nije lihvar i koji neće imati visoku kamatnu stopu niti druge penale.

Dajem pozajmice i krediti bez zaloga

U životu se nažalost mogu dogoditi razne situacije koje će vas staviti u poziciju gdje vam je potreban novac odmah. Na takve situacije nažalost ne možemo utjecati. Iako je preporuka da se za takve izvanredne situacije uvijek uštedi dio novca, kako bi bili otporni na šokove, nažalost, nekima to nije moguće. Upravo zato, ne treba iznenaditi ako ste u internetsku tražilicu upisali dajem pozajmice i krediti. To je jedn popularna usluga, gdje online putem interneta možete pozajmiti iznos unutar 15 minuta od sklapanja ugovora. Nerijetko zajmodavac uopće ne traži neka osiguranja kredita poput zaloga ili jamaca. Takav oblik sklapanja kredita je popularan jer ne morate otići u banku i gubiti dragocjeno vrijeme na papirologiju. Ipak, ako se odlučite na uslugu dajem pozajmice i krediti, dobro proučite takav ugovor, provjerite visinu kamatne stope i usporedite s konkurencijom, provjerite da li postoje kakvi penali ili druge nepovoljne odredbe te provjerite reputaciju vašeg zajmodavca.

Želite staviti oglas dajem pozajmice i krediti? Evo što trebate znati

Ako imate višak kapitala, dobar način zarade je staviti oglas koji glasi dajem pozajmice i krediti. Na taj način, vaš višak novčanog kapitala možete oploditi tako da ga nekome pozajmice te vam kamata može biti dodatan pasivan prihod. To je veoma jednostavno jer sve što trebate napraviti jest sastaviti ugovor o zajmu te objaviti oglas dajem pozajmice i krediti. Ugovor o zajmu treba biti dobro napisan, po mogućnosti od strane odvjetnika. Isto tako, treba vam biti važno provjeriti kreditnu sposobnost zajmoprimca, te osigurati kredit s nekim instrumentom osiguranja kredita poput zaloga, jamca, bjanko zadužnice, ovršne klauzule ili tome slično. Na taj način možete biti sigurni da ćete se moći naplatiti po dospijeću obveze. Ako pažljivo birate zajmoprimce, ovakav biznis bi vam mogao postati poprilično unosan a pasivan prihod dosta visok. Preporučujemo vam da pročitate forume od drugih zajmodavaca – fizičkih osoba te vidite njihova iskustva, naučite na njihovim greškama te iskoristite njihove savjete.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.