Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

E pozajmica

E pozajmica

Što je E pozajmica

E pozajmica je oblik pozajmice koja se ostvaruje online. U današnje doba tehnologije mnoge su se usluge preselile na internet pa tako i dizanje pozajmica. Kao što imamo usluge e-građani, tako postoji i E pozajmica. Ovaj oblik pozajmica funkcionira kao i pozajmice koje biste dizali u svojoj poslovnici matične banke.

Razlika je u tome što putem interneta čak i u svojoj matičnoj banci, ali i kod drugih kreditora možete dizati online pozajmice na puno jednostavniji i brži način nego klasičnim odlaskom u poslovnicu. Sam proces je puno brži jer slanjem zahtjeva odmah ulazite u obradu i proces odobravanja.

Upravo tim postupkom slanja zahtjeva online sve se ubrzava, a kako su ove pozajmice zapravo gotovinske i nenamjenske nije potrebno pravdati na što ćete novac utrošiti. Namjena pozajmice nije važna, ono što je važno koliko iznosi pozajmica pa se prema tome određuju i uvjeti koje će vam kreditor ponuditi za pozajmicu koju tražite za svoje potrebe.

E pozajmica uvjeti i vrste

E pozajmica se može odobravati kao mikrokredit koji se odobrava u malim iznosima, ali i kao veća pozajmica do maksimalno 4000 EUR.

Na taj način E pozajmica je dostupna svima koji imaju ili nemaju dovoljnu kreditnu sposobnost. Također dostupna je i osobama koje su nezaposlene, osobama koje su u blokadi, studentima, umirovljenicima, osobama koje imaju mala primanja. To ne znači da se može dizati veliki iznos ukoliko ste na primjer u blokadi ili nezaposleni jer budimo realni pozajmicu treba i otplaćivati. Prilikom potpisivanja ugovora preuzimate zakonsku obavezu otplate pozajmice pa se nemojte dovoditi u situaciju da uzmete pozajmicu koju na kraju ne budete mogli vraćati.

Svakom je kreditoru u interesu da klijenti uzimaju pozajmice no pozajmice se trebaju i vraćati i to urednom otplatom, ukoliko ustanovite da sljedeću ratu ne možete platiti na vrijeme radije dogovorite novi otplatni plan.

E pozajmica kako do nje

E pozajmica se može realizirati na vrlo jednostavan način, slanjem zahtjeva za pozajmicom online. Nakon što ste prikupili nekoliko ponuda i istražili financijsko tržište odaberite ponudu koja je za vas najpovoljnija u smislu kamatnih stopa i roka otplate kojeg ćete se moći držati.

Sama realizacija započinje onog trenutka kada pošaljete zahtjev E pozajmica prema kreditoru online, dostavite sve potrebne podatke, kopiju osobne iskaznice i kopiju kartice bankovnog računa. Vaš zahtjev ide odmah u obradu i proces odobravanja, te možete očekivati pozitivan odgovor u vrlo kratkom vremenskom periodu, a nakon toga novac na svom bankovnom računu.

S obzirom da nema dodatne papirologije sve se ubrzava i pojednostavnjuje, te je vrijeme potrebno za realizaciju pozajmice online putem vrlo kratko. Ponekad će proći samo sat vremena od trenutka predaje zahtjeva do trenutka uplate novca na vaš bankovni račun, a ponekad će to biti napravljeni u roku 24 sata. Ovisi o tome kada ste predali zahtjev, jer ako ga predajete vikendom svakako će postupak dulje trajati.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.