Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Extra brzi zajam

Extra brzi zajam

Extra brzi zajam – najbrže rješenje

Svakome od nas se mogu dogoditi neočekivani veliki troškovi za koje nismo financijski spremni ih pokriti u tom datom trenutku. To je normalno i to se može bilo kada dogoditi, a posebice u današnjem svijetu uz trenutačnu pandemiju, krizu i inflaciju koje ne jenjavaju, već dapače rapidno rastu. Srećom po vas, kreditno tržište se značajno razvilo tokom ovih godina, te su niknule nove financijske institucije koje vam nude razne načine kreditiranja, od kojih je najpopularnija kreditna kuća koja vam nudi extra brzi zajam. Uz njihov extra brzi zajam moći ćete extra brzo doći do potrebnog novca i riješiti sve svoje probleme. Više se ne morate mučiti s odlaskom do banke, dugim čekanjem u redu i strepeći hoće li vam banka odobriti kredit il ne. Sada kod kreditne kuće možete bez problema doći do zajma kada god vam se pojavi potreba za dodatnim novcem. Cijeli proces ugovaranja se odvija online te se novac isplaćuje isti dan po uspješnom odobrenju.

Extra brzi zajam – minimalni uvjeti i papirologija

Više se ne morate brinuti o financijskim problemima, jer sada uz extra brzi zajam kojeg vam nudi kreditna kuća, moći ćete bez problema se riješiti svih dugova, računa i troškova! Njihov extra brzi zajam je posebno napravljen za sve klijente koji se nalaze u nepogodnoj financijskoj situaciji i treba im novac pod hitno. Zato je kreditna kuća uvela ovakav tip kreditnog proizvoda jer najbolje od svih znaju kako je to kada vam treba novac sad i odmah. Ono po čemu se kreditna kuća uvelike razlikuje od obične komercijalne banke je što ne drži stroge preduvjete i kriterije kao što banka čini, niti će vam trebati puno dokumenata. Kod njih se ne morate bojati da će vas odbiti za zajam ako je primjerice vaš kreditni rejting loš ili ste zaposleni na određeno vrijeme kod svojeg poslodavca. Kreditnoj kući je dovoljno da imate redovna mjesečna primanja, čist tekući račun i od papirologije će vam samo trebati osobna iskaznica.

Extra brzi zajam – brzo odobrenje i isplata

Extra brzi zajam možete s lakoćom dobiti preko web stranice od kreditne kuće. U svega nekoliko minuta si možete osigurati svoj novac te isti dan već riješiti sve svoje financijske probleme. Nema potrebe da se i dalje mučite s financijama, jer sada uz extra brzi zajam možete extra brzo doći do vama prijeko potrebnog novca! Kako bi već danas mogli dobiti isplatu novca, sve što trebate učiniti je samo ispuniti jedan kratki prijavni obrazac kojeg možete pronaći na početnoj stranici od njihove web stranice. U obrascu trebate navesti informacije kao što su vaši osobni podaci, podaci o zajmu (rok otplate i iznos zajma) i podaci o vašem tekućem računu. Također, morate skenirati vašu osobnu iskaznicu s obje strane te sken priložiti uz vašu prijavu. Čim kreditna kuća zaprimi vašu prijavu, odmah započinje proces obrade vašeg zahtjeva. Ukoliko ste im poslali prijavu za vrijeme njihovog radnog vremena, za 15 minuta možete očekivati odobrenje i isplatu novca na vaš račun!

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.