Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ferratum bank

Ferratum bank

Ferratum bank vaša najbolja online banka

Kadgod trebate brzu gotovinu sjetite se internetskih kredita, zajmova i pozajmica i sjetite se online bankarenja. Prvak među internetskim pozajmljivačima je ferratum bank vaša najbolja online banka koja je davno postala sinonim za brze kredite, zajmove i pozajmice bez papirologije. Svakome se može posrećiti da postane prvak i da traje neko vrijeme, ali čuvati prvo mjesto 20 godina i razvijati se sve više i raditi sve povoljnije i uspješnije mogu samo oni najbolji na internetskom kreditnom tržištu.

Ferratum bank svoje online kreditno poslovanje usavršava i razvija i dalje s ciljem još fleksibilnijeg poslovanja, još povoljnijih kreditnih uvjeta i još brže isplate online kredita, zajmova i pozajmica. Online krediti mogu biti povoljniji jer nemaju toliko troškova oko utroška energije, ne moraju upošljavati toliko birokracije kao klasične banke, nemaju ni troškova održavanja luksuznih poslovnih zgrada, zato je online banka vaša najbolja banka, a i zato što štedi i vaše vrijeme jer sve obavite iz udobnosti vlastitog doma,

I kada idete bilo kuda ferratum bank svuda

Spremate se predati zahtjev za kredit, morate uzeti vremena i otići u banku, morate za klasičnu banku skupiti svu potrebnu papirologiju, morate naći jamce i sudužnike, platiti obradu kredita i kada banka ne odobri vaš kredit neće vam tu uplatu vratiti. Za internetske kredite ne morate ići nikuda, ne morate čak ni biti doma, jer i kada idete bilo kuda ferratum bank svuda je sa vama ako imate svoj pametni telefon, brzo možete dobiti kredit.

Ta dostupnost ferratum bank ma gdje se vi nalazili kada zatrebate brzu gotovinu je već legendarna i mnogi nisu vjerovali u tako brzu isplatu kredita, zajmova i pozajmica sve dok se nisu odvažili i zatražili svoj prvi brzi zajam u životu i uvjerili se u to. To je ujedno i najbolji način, uvjerite se sami, ne dajte da vas drugi u to uvjeravaju, a kada nakon otplate prvog zajma shvatite da možete odmah tražiti i dobiti novi zajam vaše povjerenje će biti opravdano.

Ferratum bank u ponudi ima različite kreditne pakete

Ne treba svatko veći kredit, netko treba samo kratkoročnu brzu pozajmicu, no ne brinite, ferratum bank u ponudi ima različite kreditne pakete. Brzi krediti, zajmovi i pozajmice u teškim vremenima su najtraženiji kreditni paketi, no u ponudi su i stambeni krediti, poslovni krediti, studentski krediti, refinancirani krediti, turistički krediti, krediti za umirovljenike, a i krediti za poljoprivrednike. Svatko će u tim kreditnim linijama naći ono što njemu najviše odgovara za njegove planove i potrebe.

Ako uzimate veći kredit ferratum bank vas ne šalje u potragu za jamcima i sudužnicima nego vam omogućava da pri predaji online zahtjeva za kredit kupite jamstvo od osiguravajuće kuće, samo vodite da se iznos kupnje jamstva izuzima iz odobrenog kredita, ako će vam taj iznos nedostajati u realizaciji vaših planova zatražite malo veći kredit. Sve informacije o kreditnim uvjetima su transparentne i vidljive na službenim web stranicama, kao i ogledni kalkulatori za izračune koliko tražite i koliko ćete otplaćivati.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.