Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gdje posuditi novac

Gdje posuditi novac

Gdje posuditi novac – u banci?

Kada se nađete u financijskim problemima postavljate si pitanje gdje posuditi novac, jer novac preko noći ne možete stvoriti, osim ako ste sretnik i dobili ste na lotu ili drugim igrama na sreću. Takvi su izuzetno rijetki, pa ostali smrtnici koji su u financijskom deficitu moraju potražiti mjesto gdje posuditi novac.

Prvo što vam pada na pamet je vaša matična banka, što uopćenije loša ideja jer vaša matična banka već ima sve vaše podatke, uvid u vaša primanja, da li su ona redovita, odnosno da li ste u radnom odnosu ili niste.

Ujedno ukoliko ste već kod svoje matične banke dizali i uredno otplatili prijašnje kredite ne biste trebali imati problema da vam banka ponudi povoljnije uvjete kako uredno i vjerno klijentu i odobri traženi kredit ili brzu pozajmicu ako se ne radi o većem iznosu novca. Kod većih kredita i vaša matična banka će zahtijevati dodatne dokumentacije, ovjere kod javnih bilježnika, jamce, hipoteke i slična osiguranja naplate.

Gdje posuditi novac – kreditnih tvrtki?

Kreditne tvrtke ili agencije su mjesto gdje posuditi novac ukoliko se ne radi o velikim iznosima poput iznosa za kupovinu nekretnina, stambenih kredita. Ako će vašu financijsku situaciju riješiti manji iznos pozajmice svakako su kreditne tvrtke koje posluju legalno u Hrvatskoj mjesto gdje posuditi novac i i riješiti svoju financijsku situaciju.

Ako se ne radi o većim iznosima ove kreditne tvrtke u većini slučajeva neće provjeravati vašu kreditnu sposobnost, no to ovisi o njihovoj politici poslovanja, a prvenstveno o iznosu kredita. Ovakve tvrtke odobravaju pozajmice i osobama koje imaju blokirane tekuće račune zbog neplaćanja pa su ih ovrhe blokirale računa, nezaposlenim osobama, osobama smanjene imućne situacije, osobama bez redovitih primanja, studentima, umirovljenicima koji imaju male mirovine, zapravo svima.

Liberalizacijom financijskog tržišta banke su dobile ravnopravnu konkurenciju u ovim kreditnim tvrtkama jer se građani u velikoj većini obraćaju radije kreditnim tvrtkama koje ne traže provjere i dodatne papirologije koje banke u velikoj većini još uvijek traže.

Gdje posuditi novac – kod obitelji ili prijatelja?

Obitelj ili prijatelji također mogu biti rješenje gdje posuditi novac kada vam je novac hitno potreban. No, ukoliko znate da netko od obitelji ili prijatelja ima novac da bi vam mogao posuditi pristupite profesionalno kao da ste u banci. Pripremite se unaprijed, odredite iznos koji vam je potreban, definirajte krajnji rok vraćanja, predložite otplatu u ratama, te reda radi ponudite i naknadu za korištenje novca.

Možda će članu obitelji ili prijatelju trebati vremena da donese odluku hoće li on biti rješenje za vas gdje posuditi novac, no svakako dopustite članu obitelji ili prijatelju da sagleda situaciju i razmisli o vašoj molbi. U današnje vrijeme ljudi teško stvaraju ušteđevinu i kada ih netko traži da posude novac svakako im nije lako donijeti odluku da to učine ili ne. Ukoliko prijatelj ili član obitelji ima novaca i više nego što treba lakše će donijeti odluku da vam posudi novac.

No, ukoliko se dogodi da vam član obitelji ili prijatelj ne želi posuditi novac nemojte to uzimati za zlo kako ne biste poremetili vaše odnose, a ako vam posudi novac držite se dogovora otplate i redovno otplaćujte posuđeni novac.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.