Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:53
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez hroka

Krediti bez hroka

Što su zapravo krediti bez hroka?

Ponekad želite uzeti kredit jer Vam treba, no brzo se vratite u realnost kada shvatite da niste kreditno sposobni. U slučaju kada Vam regularni krediti okrenu leđa, oslonite se na krediti bez hroka! Što su zapravo brzi krediti bez hroka? Riječ je o brzim kreditima koje možete realizirati bez obzira na Vašu kreditnu sposobnost. Oni se mogu ostvariti kod raznih online zajmodavaca, no prvenstveno su ponuda kreditnih agencija. Kreditne agencije nemaju običaj provjeravati Vašu kreditnu sposobnost, a to je idealno ako ste se i sami našli na takozvanoj crnoj listi dužnika.

Na koji način se onda štite kreditne agencije? Riskantnih klijenata svakako ima, zato se radi provjera traženog iznosa kredita, kao i mjesečnih primanja. Brzi krediti se u pravilu traže radi manjih iznosa i kraćih rokova otplate. Navedeni oblik kreditiranja donosi iznose od 300 do 20000 kuna, a rok otplate može biti 15 dana ili godinu dana. Važno je naglasiti da određeni brzi krediti dolaze sa 0% naknadnih troškova, što znači da vraćate samo posuđeni dio novaca, bez dodatnih kamata. Morate imati na umu da “besplatni krediti” dolaze sa manjim iznosima.

Za koju namjenu se uzimaju krediti bez hroka?

HROK je nekada bio glavni krivac za ne odobravanje kredita, no to se polako mijenja. I dok se banke više na oslanjaju na Hrvatski registrar obveza po kreditima, one se oslanjaju na dokaze kreditne sposobnosti. Nekada ste mogli promijeniti banku i dobiti odobrenje kredita, no danas je to nemoguća misija radi razmjene informacija o klijentima. Za razliku od bankovne filozofije, kreditne agencije Vas neće tražiti dokaze da ste sposobni podići kredit. Za koju namjenu se uzimaju krediti bez hroka?

Krediti bez hroka se mogu uzeti i iskoristiti za bilo koje financijske potrebe. Da li trebate pravdati svoje troškove? Odgovor je ne! Zajmodavce ne zanima na što planirate potrošiti posuđeni novac, njih jedino zanima dogovoreni rok otplate. Prije nego se upustite u cijeli svijet brzih kredita, važno je naglasiti da pripazite na odabir iznosa. Neki ljudi se često zalete pa se pitaju kako to da su odbijeni. Kreditne agencije Vam mogu odobriti kredit, no uzimajte kredit prema svojim mogućnostima plaćanja, ne samo zato što želite imati viška novaca.

Kako se prijaviti za krediti bez hroka?

Krediti bez hroka zahtijevaju sasvim jednostavnu prijavu, a cijela prijava se odvija online putem. Zapravo, jedini uvjet prijave je stabilna internet veza. Za početak, morate pronaći odgovarajuću ponudu sa uvjetima koji Vam odgovaraju. Pretragu ponuda je najbolje napraviti preko specijaliziranih web stranica koje Vam uz pomoć filtera mogu pronaći baš ono što trebate. Svakako obratite pažnju na kamatne stope, rokove dospijeća, vremena isplate, kao i uvjete odobrenja. Na temelju zaključaka odabirete kredit.

Krediti bez hroka se traže putem web stranice zajmodavca. Ovdje je potrebno odabrati visinu kredita i rok otplate, ispuniti traženi obrazac sa osobnim podacima, i priložiti traženu dokumentaciju. Ponekad zajmodavac može tražiti dodatne dokumente. Kreiranu ponudu šaljete zajmodavcu na provjeru i čekate odgovor. Naravno, kredit se može i ne mora odobriti – a to ponajviše ovisi o Vama i da li ste napravili dobru ponudu. Ukoliko Vam se kredit odobri, tada slijedi potpisivanje ugovora i isplata. U slučaju da Vas zadesi situacija gdje je kredit odbijen, tada Vam zajmodavac objašnjava zašto.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.