Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti oglasi

Krediti oglasi

Brzi krediti oglasi

Krediti oglasi se mogu posvuda vidjeti, najčešće su izloženi na javnim mjestima kao što su to stanica za bus, oglasne ploče, oko kafića i drugih mjesta gdje se najviše skupljaju ljudi. Često vam ubace reklame u vaš poštanski sandučić ili vam ga zataknu kod brisača kod vašeg auta. Svi ti krediti oglasi će vam tvrditi kako oni nude najpovoljnije brze kredite na tržištu i kako vam garantiraju sigurnu i brzu isplatu novca i slično. Bitno je kada vidite takve oglase da ne nasjednete samo tako olako. Često takve ponude budu lažne i radi se o običnoj prevari kako bi se s vama okoristili. Često na takve lažne ponude nasjedaju očajni ljudi koji se nalaze u hrpu dugova i ne znaju što im je činiti. Ako se vi trenutno nalazite u takvoj situaciji, ostanite hladne glave i nemojte nasjesti na takve fore, te uvijek zatražite brzi kredit kod provjerene financijske institucije.

Dostupni krediti oglasi

Često vam krediti oglasi tvrde kako su njihovi krediti najpovoljniji i kako nećete nigdje drugdje pronaći tako odličan kredit kao kod njih. To se radi o klasičnom primjeru prevare. Takvi krediti oglasi se ne smiju olako shvatiti, jer zašto bi itko htio uzeti kredit preko jednog oglasa gdje vam samo piše kako nudi brzi kredit i naveden je njihov broj telefona. No, takvi su oglasi napravljeni s namjerom da ulove u zamku jadne i naivne građane kojima je pod hitno potreban novac i žele doći do njega bez obzira na sve. Često takve osobe ignoriraju sve crvene alarme te uzmu takav kredit. Vi nemojte to raditi, već uvijek detaljno provjerite kod koga ćete uzeti kredit. Jedno od najboljih mjesta kako da na siguran način dođete do novca je da ili posudite novac od svoje najbliže obitelji ili prijatelja, ili da uzmete kredit kod svoje banke ili pak kod kreditne kuće.

Jednostavni krediti oglasi

Kada vam se sljedeći put ukažu krediti oglasi, samo ih ignorirajte i nemojte preko njih uzimati kredit jer ćete više izgubiti nego što ćete dobiti. Krediti oglasi koje možete naići na većini stanica za bus i oglasnih ploča su vam obična prevara i ne smiju se ozbiljno shvatiti. Najsigurnije vam je uzeti kredit ili preko svoje banke, ili u slučaju da vam banka ne odobrava kredit, uzmite kredit preko kreditne kuće koja je zadnjih godina postala najpopularnije mjesto gdje možete ugovorit kredit već za 5 minuta. Kod njih vam se brzi kredit možete zatražiti preko njihove veoma moderne i profesionalne web stranice. Samo ispunite njihov kratki prijavni obrazac sa svim potrebnim osobnim podacima, te im naposljetku pošaljete presliku svoje osobne iskaznice. Unutar 15 minuta će vam kreditna kuća odgovoriti na vaš zahtjev, i po uspješnom odobrenju će vam kreditna kuća automatski odmah isplatiti cjelokupni iznos kredita na vaš tekući račun.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.