Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:53
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kupi jamstvo

Kupi jamstvo

Što je kupi jamstvo

Potreban vam je kredit međutim vaša kreditna sposobnost nije zadovoljavajuća za banku ili kreditora da bi vam odobrio kredit, usluga kupi jamstvo rješava ovaj problem. Vama nije jasno zbog čega vaša kreditna sposobnost nije dovoljna za iznos kredita koji želite dignuti. Banke i kreditne tvrtke kada računaju vašu kreditnu sposobnost u obzir uzimaju sva vaša zaduženje, postojeće kredite, odobreni limit po tekućem računu koji možda niste ni koristili, kreditni limit po svim kreditnim karticama koji vam je odobren bez obzira koliko ste potrošili na kreditnim karticama, te ukoliko ste nekome jamac ili sudužnik rata kredita po kojem ste jamac ili sudužnik također ulazi u obračun kreditne sposobnosti.

Kada dižete veći iznos kredita poput stambenog kredita, nenamjenskog hipotekarnog kredita u iznosima više od 20.000,30.000 eura smatra se da je potrebno provjeravati kreditnu sposobnost. Prilikom dizanja ovakvih kredita ako vaša kreditna sposobnost nije dovoljna kreditor vas može tražiti jamca. Problem sa jamcima da ih tražite među rodbinom i prijateljima riješen je na vrlo jednostavan način. Uslugu kupi jamstvo možete sada platiti i neće biti potrebno nikoga tražiti da vam bude jamac.

Zašto koristiti uslugu kupi jamstvo

Zašto koristiti uslugu kupi jamstvo, razlog je vrlo jednostavan. Kada sami niste kreditno sposobni za dizanje kredita većih iznosa da ne biste remetili odnose sa obitelji, prijateljima koji će vas zasigurno odbiti da vam budu jamci, usluga kupi jamstvo će elegantno riješiti situaciju.

Postoje tvrtke koje pružaju ovu uslugu za određeni iznos novca koji nije velik, a banke priznaju jamstva u ovakvom obliku. Sljedeći razlog zašto se odlučiti na plaćanje ove usluge je da nećete trebati odlaziti do javnog bilježnika sa nekim članom obitelji ili prijateljem da potpisuje silnu dokumentaciju da bi vam bio jamac, time ćete uštedjeti i na vremenu i na troškovima javnog bilježnika.

Ova usluga uz malo truda i niske troškove kojima ćete platiti ovu uslugu bit će elegantno i jednostavno rješenje koje će banka ili kreditna agencija prihvatiti jednako kao da ste za jamca doveli prijatelja ili člana obitelji koji je kreditno sposoban. Ovako ćete ostati u dobrim odnosima u slučaju da vas prijatelj ili član obitelji odbije.

Kako do usluge kupi jamstvo

Uslugu kupi jamstvo možete dobiti uz naknadu u banci, ali i možete pronaći na internetu tvrtke koje se bave davanjem usluge kupi jamstvo. Bit će potrebno popuniti zahtjev uz određenu dokumentaciju. Dokumentaciju koju će vas tražiti su platne liste za nekoliko mjeseci unazad kako bi se ustanovila vaša platežna moć, te će vas provjeravati putem bankarskog sustava da bi se ustanovio rizik i da li postoji mogućnost neizvršavanja otplate rata. Svakako banka ili tvrtka od koje možete kupiti jamstvo snosi rizik, pa žele procijeniti koliki je rizik.

S druge strane prikupite nekoliko ponuda za ovu uslugu jer se naknade mogu razlikovati od kuće do kuće, pa odaberite najpovoljniju varijantu za vas. U ovom segmentu financijsko tržište je još relativno novo i potražnja za ovakvom uslugom je mala, pa oni koji nude ovakve usluge mogu kreirati različite cijene, a obično ljudi kojima treba jamstvo uzet će bilo što u ponudi samo da bi dobili kredit za koje im je jamstvo potrebno.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.