Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:53
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikrokrediti

Mikrokrediti

Mikrokrediti za nezaboravan zlatni pir

Ne možete reći da baš nemate životnih uspjeha, najteže je za vama, djeca su odrasla, u dobru ste zdravlju, ali ne baš i u dobru financijskom stanju. I roditelji su vam živi i zdravi, a uskoro im je jubilarna obljetnica braka koja ne smije proći neobilježena, jer sve su vam dali. Mikrokrediti za nezaboravan zlatni pir, a možda je to i tek srebrni pir, ali priredite im slavlje za pamćenje, to će im biti najljepša čestitka.

Isto vrijedi i za parove koji nemaju djece da im pripreme slavlje, ali žele s prijateljima proslaviti srebrni ili zlatni pir, a baš nisu pri novcima, mikrokrediti će pomoći. Bit ćete okruženi dragim ljudima, sretni i veseli, o tom slavlju će se godinama pričati, a kredit ćete otplatiti polako i na prihvatljive rate, da ni osjetiti nećete. I svaki put dog budete razgledavali fotografije i videozapise sa slavlja, grijat će vam ta foto sjećanja dušu.

Mikrokrediti za promociju vašeg djeteta

Jedini sin ili kćer jedinica su diplomirali, srce vam puca od ponosa i odmah ste platili vozački i kupili auto za vožnju na prvi posao, a punog srca ste počastili i prijatelje i rodbinu, e baš ste se istrošili. Ali zaboravili ste za dodjelu diploma i da i to treba proslaviti. Ne brinite, mikrokrediti za promociju vašeg djeteta pokrit će proslavu sa kolegama i oproštaj od studiranja, a kada se vaše dijete zaposli, kredit će biti već otplaćen.

Isto je i s vašom djecom maturantima koji ne namjeravaju studirati i već traže svoj prvi posao, ali želite proslaviti djetetov oproštaj od školovanja prije nego krene svojim putem zaposlene mlade osobe. Mikrokrediti će pomoći i u organizaciji drugih obiteljskih slavlja, rođenje djeteta, krstitke, prve pričesti, krizme, a i kod plaćanja više vrsta različitih dugovanja na razne strane, pogotovo ako morate tim plaćanjima spriječiti ovrhe i blokade i sačuvati cijelu plaću na vašem tekućem računu.

Prvi unuci male mirovine i mikrokrediti

Tek kada ste završili u malim mirovinama i kada ste se pomirili s tim da vaša djeca možda i neće imati djece, iako to glasno nikada niste rekli unuci su stvarno i stigli. Naravno, vašoj sreći nema kraja, ipak su to prvi unuci, a ne znate kako se iskazati jer novca baš i nemate. Prvi unuci male mirovine i mikrokrediti idu zajedno, jer je to način da ipak pomognete svojoj djeci i da pokažete svoju radost.

Odrasli unuci se žene i udaju iznenada i to baš kada su bake i djedovi na mukama zbog malih mirovina i kupovanja poklona, ali i tu situaciju spašavaju mikrokrediti, kao i mnoge druge obiteljske situacije i financijske krize. Događa se da bračni parovi žele proslaviti neke druge godišnjice braka, ne nužno samo one jubilarne unatoč trenutačne novčane krize, jer samo se jednom živi. Ponekada očekujete neki novac koji nikako da stigne, pa trebate gotovinu za život dok taj novac ne stigne.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.