Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:53
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online krediti

Online krediti

Online krediti vrste i namjena

Online krediti su gotovinski nenamjenski krediti koji nemaju određenu namjenu trošenja pa ih se može uzeti u bilo koju svrhu. Online krediti mogu biti mikrokrediti i obični gotovinski krediti.

Mikrokrediti su oni krediti koji se uzimaju za male iznose, a ostali krediti se mogu dignuti i do 4000 EUR kod nekih kreditora. Ovisno o uvjetima kreditora iznosi mogu biti različiti i njihova namjena je određena smo vašim potrebama. Svi se ponekad u nekim periodima godine nađemo u nekoj financijskoj stisci kada nam je potrebna gotovina koju nemamo a iznenadni trošak se treba odmah podmiriti, kao na primjer pokvario vam se auto a bez auta ne možete na posao jer živite u nekom kraju gdje prigradski prijevoz ili ne vozi ili vozi vrlo rijetko. Svakako vam je popravak auta prioritet jer bez auta ne možete na posao.

Postoje i druge situacije kada vam je potreban novac pa će vam dizanje ovakvih kredita biti najbrže rješenje da riješite problem novca.

Online krediti uvjeti

Uvjeti koji se nude na financijskom tržištu kad su online krediti u pitanju su vrlo slični kod velike većine kreditora, banaka i kreditnih agencija koje su legitimne u svom kreditnom poslovanju. Kamatne stope se kreću od 5 do 7,5%, pa se prema tome obračunavaju i naknade ukoliko se ne plaćaju kamate tokom otplate kredita.

Otplatni rok može biti od 30 dana do godinu dana, ovisno o iznosu pozajmice i vašoj platežnoj moći kako ćete moći otplaćivati rate. Najvažnije je da dogovorite realan rok otplate i tome prilagodite iznose rate kredita koju ćete moći otplaćivati na vrijeme i ugovorenom roku.

Naknade za odobravanje kredita su stvar prošlosti, a naročito kad se dižu online krediti gdje se zahtjev za kredit predaje online i nema troškova obrade kredita. Također za ovakve kredite u uvjetima ne bi trebali biti instrumenti osiguranja plaćanja ukoliko se ne radi o većim iznosima kredita poput zadužnica, jamaca, izjava o zapljeni računa i slično.

Online krediti realizacija

Online krediti se mogu realizirati vrlo lako, brzo i jednostavno. U velikoj većini slučajeva se traže manji iznosi kod ovakvih kredita pa će i dokumentacije koju trebate predati uz zahtjev koji šaljete online biti manje, odnosno bit će dovoljno samo preslika osobne i kartice tekućeg računa.

Nakon što predate zahtjev online krediti će biti vrlo brzo obrađeni i odobreni u izuzetno kratkom roku, te će novac doći na vaš tekući račun u kratkom roku. Ponekad će to biti 15-tak minuta, a najduže što možete čekati na uplatu je 24 sata.

No, kako vlada velika konkurencija na financijskom tržištu kreditori se međusobno natječu da imaju bolje ponude od svoje konkurencije kako bi privukli što više klijenata. U interesu ima je imati veći broj klijenata koji dižu manje iznose kredita jer je time za njih kao kreditore rizik manji, jer neće bas svi koji dižu kredite biti neuredni platiše ili ne otplaćivati rate na vrijeme.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.