Nenamjenski krediti online

Brza i sigurna isplata nenamjenskih kredita preko računa. Online prijava uz minimalne uvjete i dokumentaciju.Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam na ruke

Zajam na ruke

Zajam na ruke za svaku potrebu

U današnjem modernom svijetu uz trenutnu pandemiju i ekonomsku krizu koja ne jenjava i inflacija koja rapidno raste, financijske nedaće su postale veoma neizbježne te se svakome od nas mogu dogoditi neki neočekivani troškovi za koje nismo jednostavni spremni. u tom trenutku vam treba brzi zajam na ruke, i sreća po vas, imate danas razne opcije kako da dođete do potrebnog novca bez puno muke i problema. Kreditna kuća vam nudi u svojoj ponudi brzi zajam na ruke s kojim ćete moći veoma brzo doći do gotovine kada god vam je to potrebno. Njihove kreditne usluge su dostupne svim građanima, te vam oni za razliku od banke ne drže visoke preduvjete i kriterije, te je ujedno i papirologija veoma minimalna. Cijeli postupak ugovaranja zajma se odvija putem njihove web stranice, te možete za čas posla si osigurati svoj novac, te u miru podmiriti sve troškove, dugove i račune koji su vam se nakupili.

Zajam na ruke dostupan svim građanima

Svakome od nas se može dogoditi neki neočekivani trošak za koji vam je pod hitno potreban novac. Primjerice, možda se dogodio neki kvar na vašem automobilu, a vi ne možete bez njega jer s njim idete na posao. Ili, možda vam neki kućanski uređaj poput perilice rublja je prestao raditi i servis bi trajao tjednima, a toliko dugo ne možete čekati. Možda vas je rođak pozvao na svoje vjenčanje koji je za par tjedni, a vi nemate niti vjenčani poklon kao niti outfit spreman. Morate pod hitno podmiriti kreditnu karticu, a ne znate s čime. Brzi zajam na ruke koji vam nudi kreditna kuća je najbolja opcija za vas! Njihov zajam na ruke je dostupan za sve punoljetne građane, te jedina dva uvjeta koja traži kreditna kuća je da imate redovna primanja (plaća ili mirovina) na mjesečnoj bazi i da vaš tekući račun je uredan i ne nalazi se pod blokadu ili zaštitom, dok od papirologije će vam samo trebati osobna iskaznica.

Brz i garantirani zajam na ruke

Uz ovaj brzi zajam na ruke moći ćete bez greške svakoga puta doći do novca kada vam je to najpotrebnije. Nema potrebe da se vi i vaši ukućani i dalje mučite s financijskim problemima, jer sada uz malu pomoć od kreditne kuće u obliku zajma moći ćete riješiti svih vaših problema. Vrijeme je da si popravite svoje financijsko stanje u kućanstvu i dovedete stvari u red. Brzi zajam na ruke se može jednostavnim putem ugovoriti preko njihove web stranice. Sve što trebate učiniti je samo ispuniti njihov kratki prijavni obrazac koji se nalazi na početnoj stranici. U njemu trebate navesti sve točne osobne podatke i pritom priložiti presliku svoje osobne iskaznice. Također trebate navesti detalje o svojem željenom zajmu kao što su vam to iznos i rok otplate. Čim zaprime vaš zahtjev, odmah se oni bacaju na posao, i već za manje od 15 minuta ćete dobiti i odobrenje kao i isplatu novca nma ruke.

Broj 1 kada su u pitanju krediti

Kako do nenamjenskog kredita

h

Kreditni kalkulator

Kod nas nema skrivenih troškova. Putem kreditnog kalkulatora brzo i jednostavno odaberite potreban iznos kredita i broj mjesečnih rata, usporedite sve troškove i pratite sljedeći korak.

Povratan kontakt

Ako je prijava bila uspješna, samo pričekajte povratan kontakt kako bi potvrdili odobravanje i isplatu kredita, pozajmice ili zajma.

Isplata na račun

Isplata je obično isti dan, a ponekad već unutra pola sata od uspješne prijave. Uzmite novac sa svog računa i trošite ga kako želite, bez pravdanja.